De Kosmische Moeder

Sonia is niet meer bereikbaar

Ze heeft op 21 januari 2019 en op 15 oktober 2019 twee zware CVA's gehad. Na 33 jaar is een einde gekomen aan haar werk voor Asait en de mensheid.

Sonia

Sonia Hoste, operazangeres, kunstenares en channel voor Asait
echtgenote van Jan De Smedt
geboren te Antwerpen op 13 april 1945 en
overleden te Brasschaat in AZ Klina op 18 oktober 2019.

Wie meer info wil, moet Jan contacteren.

Ingevolge de AVG, van kracht sinds 25 mei 2018, kunt u hier de privacyverklaring lezen. 

U kunt een bericht aan Jan achterlaten via het contactformulier.

Datum: 
28 apr 1995
Bron: 
Asait
Kwotering: 
0

In afwachting dat in de komende tijden zaken op schrift zullen gesteld worden, kan alvast gezegd worden dat de Kosmische Moeder het heelal mee in stand houdt. Het is de vrouwelijke kracht maar zij is tevens androgyn. Het is de verzorgende kracht die er voor zorgt dat de Allerhoogste niet gedestabiliseerd geraakt. Het is een kracht in een kracht en soms tegenover een kracht. Het is de yin-zijde van de Allerhoogste maar het is tegelijkertijd een apart gefundeerd wezen dat voort komt uit de non-stabiliteit en uit noodzaak, de non-stabiliteit van de Hoogste. Het is bijna een chemisch gegeven.

De Kosmische Moeder is de waker over destabilisatie. Het is ook Zij die het facet van de woede beheerst in het laten uitgaan van de woede om illusies weg te vagen, om chaos zelfs te laten ontstaan opdat al de illusionaire vormen kunnen verdwijnen zodat het Licht binnen kan. Zij is de hoofdlichtwerker en Zij is diegene die yin en yang in zich bergt. Zij is de Moeder der moeders, de Moeder der vaders en van alle kinderen. Zij is de Moeder van alle leven op alle planeten. Zij is de Moeder van de sterren, want wanneer Haar hand op gaat, gaat een ster in leven. Wat Zij - en dit is wel evidenter en belangrijker - wat Zij voor de planeet in petto heeft, kan u in latere tijden, nog niet zo heel ver van hier terug, onder ogen krijgen, want deze boodschappen zullen kunnen medegedeeld worden en zijn bedoeld om in groten getale verspreid te worden opdat het wezen van verschillende rijken en van de aparte identiteiten kan gekend worden.

De plaats waar U de Kosmische Moeder zoekt is de plaats waar u licht kan zien. Zij is aanwezig zowel in dit zonnestelsel als buiten dit zonnestelsel. Zij is aanwezig in de onmiddellijke kern van de zon. Zij is aanwezig in de ringen die u draagt. Zij is aanwezig in uw ogen, in uw haar, in uw teennagels. Zij is aanwezig in de bloemen. Zij is aanwezig in de onwezenlijke materie van uw gedachten en van uw gevoelens. U kunt, waar u maar wil Haar opzoeken en een van de grote geheimen van Haar wezen is dat Zij zeer liefderijk die vorm aanneemt die u Haar toedicht omdat Zij de grootste soepele is die bestaat.

Wanneer u Haar het aanschijn van de zon wil geven, kan dit Haar welgevallig zijn. Zij is ook wanneer u Haar toelaat in uw hart aanwezig. Zij is aanwezig in uw verbeelding omdat Zij verbeeldingskracht ondersteunt, goed keurt en er het belang van weet, meer dan Zij ooit tot ons kan laten geworden in kennis. Zij is de woede en de lieflijkheid. Zij is de kunstenaar en de veldheer. Zij is de opheffer van duisternis en Zij is de wolkenbrenger. Zij is de orkaan. Zij is de onrust opdat u zou leren luisteren en stil zijn. Maar Zij draagt altijd het gezicht van de Moeder die u kunt liefhebben. Zij is dus ook vooral in de bloemen en in de natuur aanwezig. Het is een groot facet van Haar lieflijkheid maar ook van destructie wanneer u de natuur betreedt in zijn wildste vormen en daar vindt u ook deze onmetelijke liefde terug: in de verscheuring en de verdwijning. De verdwijning van continenten en de opbouw van de beschaafde wereld. Alleen laat Zij Haar woede gelden wanneer verhoudingen wanverhoudingen worden die niet naar de structurele basis van bewustwording kunnen toe groeien.

copyright

Deze tekst is vrij voor persoonlijk gebruik. Gelieve niet te gebruiken in een publicatie of een workshop zonder uitdrukkelijke toestemming. ©1985-2023 Sonia Hoste