El Torcal 2004

Sonia is niet meer bereikbaar

Ze heeft op 21 januari 2019 en op 15 oktober 2019 twee zware CVA's gehad. Na 33 jaar is een einde gekomen aan haar werk voor Asait en de mensheid.

Sonia

Sonia Hoste, operazangeres, kunstenares en channel voor Asait
echtgenote van Jan De Smedt
geboren te Antwerpen op 13 april 1945 en
overleden te Brasschaat in AZ Klina op 18 oktober 2019.

Wie meer info wil, moet Jan contacteren.

Ingevolge de AVG, van kracht sinds 25 mei 2018, kunt u hier de privacyverklaring lezen. 

U kunt een bericht aan Jan achterlaten via het contactformulier.

Datum: 
23 sep 2004
Bron: 
Asait
Kwotering: 
0

Labels:

[Beminden,]

Essentie

Volgend werkzaam principe voor de samensmelting van de slapende ley-plekken op aarde (in uw perspectief van de aanwezigheid in reisvorm): Het planetair verbinden van de opgewekte kracht van Antequera-Torcal met Arequipa (Peru).

Daar de aandacht vooral fysisch op de plaats Torcal zal doorgaan, is bijgevolg de route ernaartoe bestaande uit drie hoofdlijnen: Mijas—Alhaurín el grande—Antequera.

Eerst dit valt te verwezenlijken. Daarna kan U de leyveldkracht van verderop gelegen wateren gaan activeren in het waterrijk gebied door U bekend. Men vergeet dus niet, zoals eerder vermeld, de leykrachtvelden via de vloeibare kracht van bestaande wateren te heractiveren.

Het is niet zo, dat de kracht van een meer afgebakend werkt. Men zal de Moederaspecten der Zeeën en Meren en Rivieren (zelfs ondergronds) ook aanspreken.

Ritueel

Hervat een geschapen ritueel door uw verbeelding, kennis en intuïtief-verbonden kracht verder te zetten als volgt:

 • Gebruik bergkristal gepunte staafvorm, rutielkwarts en groene toermalijn om de aanwezige zuiverende energie toe te spitsen via de heractivering VAN water.
 • Vermits de Zonnelogos en uw Aarde hun opgang maken naar de vijfde trillingsdimensie, zal het nodig zijn deze vernieuwde Zonne– en Aardekracht te gebruiken, en langs de herinneringscapaciteit van Zeeleven (zelfs gemummificeerd en gekristalliseerd) te gaan, om ook deze bedoelingsherinnering naar eenheid terug te activeren.
 • U weet wat bergkristal doet.
 • Rutielkwarts gaat inderdaad via zijn interne naaldvorm ageren zoals antennevelden, waarbij de geplaatste intentie gebruikt wordt om eenheidsbedoeling terug in de memorie van zee-afzetting of water te plaatsen.
 • Groene toermalijn is een zuiveraar bij uitstek van het groene en blauwe geheugen van Moeder Aarde in Haar vloeibare toestand.

Actie:

 1. Bergkristal verbindt door de staafvorm van het Bergkristal terug de Zonnelogos-kracht met de kern van Moeder Aarde, alsook met de leyveldkracht van Torcal. Radionisch gezien, gaat door het hernieuwd geheugen van Vader Zon Moeder Aarde vernieuwen en in trilling optrekken, daar waar ook op aarde deze intentie geplaatst wordt.
 2. Rutielkwarts: Plaats dit mineraal midden in een vijfpuntige ster, omsloten door een cirkel (een pentagram). Laat de rutielnaalden, die de oerherinnering in zich dragen, hun werk doen.
 3. Kijk met het Hart en beleef. Meer doet U niet.
 4. Groene Toermalijn: Plaats deze mineraalvorm met de punt opwaarts IN Moeder Aarde en “zoem” fijne blauwgroene toon gedurende ongeveer twee minuten. Het zoemen activeert de genezing van bezoedelde of geschonden plekken.
 5. Aanroeping van al u bekende (en onbekende) Hemelse Bondgenoten is een evidentie.
 6. Vervolgens gaat U met deze drievoudig vergaarde krachtveldstructuur de leyveldkracht verbinden met het hele gebied Arequipa (dit gebeurt zoals u zal kunnen merken zowel boven– als ondergronds). Deze twee krachtvelden zullen elkaar dan helend her-ont-moeten.

De vruchtbaarheid van deze actie zal te voelen zijn in de veranderende geschiedenis van deze bepaalde plekken. Onderbroken leyvelden hebben op uw Planeet al eerder en veelvuldig verdriet, ziekte en lijden gebracht, en een tijd van reparatie kan dus op zijn werkzame waarde ingeschat worden. Meerdere planetaire plekken zullen alzo op uw planeet hersteld worden met een vollere visie en een hersteld geheugen, maar op een hogere Trilling.

Vervolg:

De drie mineralen kunnen dan meegenomen worden naar waterige plekken, meren of uw aan– of afvoeren (leidingen, riolen?), en daar gedurende een concentratie van twintig minuten ondergedompeld worden.

Het netwerk der Aarde, het Lichtnetwerk verfijnt zich daardoor.

Men zal Moeder Aarde toelating en opdracht geven, deze dingen samen met U te verrichten.

Het weze gezegd dat U zonder schroom de Goddelijke inspiratie van het moment zal verwelkomen, teneinde niet in de vrome beperking van “angst voor fantasie” te gaan. Elk uwer intenties, visies en constructies voor dergelijke rituelen zullen vanzelfsprekend perfect begeleid worden. Fouten kunnen niet gemaakt worden, daar U met duizenden onderweg en ter plekke zal zijn.

Vergeet U echter nooit elke Deva die de hoede heeft over een mineralenfamilie, uit te nodigen te bevestigen in Haar oorspronkelijke werkzaamheid als bedoeling, alsook deze Deva’s te danken voor het eeuwenoude bewaren van de actieve kracht van het geheugen der mineralenwereld.

[Ik groet.]

copyright

Deze tekst is vrij voor persoonlijk gebruik. Gelieve niet te gebruiken in een publicatie of een workshop zonder uitdrukkelijke toestemming. ©1985-2023 Sonia Hoste