Omgaan met overvloed (uit groepschanneling 7)

Sonia is niet meer bereikbaar

Ze heeft op 21 januari 2019 en op 15 oktober 2019 twee zware CVA's gehad. Na 33 jaar is een einde gekomen aan haar werk voor Asait en de mensheid.

Sonia

Sonia Hoste, operazangeres, kunstenares en channel voor Asait
echtgenote van Jan De Smedt
geboren te Antwerpen op 13 april 1945 en
overleden te Brasschaat in AZ Klina op 18 oktober 2019.

Wie meer info wil, moet Jan contacteren.

Ingevolge de AVG, van kracht sinds 25 mei 2018, kunt u hier de privacyverklaring lezen. 

U kunt een bericht aan Jan achterlaten via het contactformulier.

Datum: 
27 aug 2003
Bron: 
Asait
Kwotering: 
0

Labels:

Ik heb het een beetje moeilijk met het volgende: u leert ons van in overvloed te gaan, en dat begint me aardig te lukken af en toe, zowel overvloed in tijd als in ruimte als in geld; maar dan vind ik het moeilijk om daar ronduit voor open te komen, omdat heel de omgeving nog in het stramien zit van:’je moet hard werken om rond te komen’ en ‘werken is nodig’. Ik heb de indruk dat sommige mensen niet begrijpen hoe ik aan die overvloed kom. Ik kan het hun ook niet uitleggen omdat zij; denk ik; dit niet zouden begrijpen. En dan krijg je toch even daar jaloersheid, afgunst, onbegrip; en dus heb ik de neiging van te zwijgen, van dingen te gaan verstoppen, die ik eigenlijk graag met iedereen zou delen. Mijn vraag is: hoe kunnen wij omgaan met de vergrotende overvloed in een omgeving die daar heel anders over denkt?

Dit is evenzeer een interessant gegeven, maar een gegeven dat behoort tot de derde dimensie. Ik verklaar mij nader. En het is simpel samen te vatten.

Tot u allen wordt gezegd: als u niet uit liefde durft uit de persoonlijkheid weg blijven, om een rondwandelende, levende tonende manifestatie te zijn van Gods goedheid, en van de kosmische wetmatigheid van onvoorwaardelijke overvloed; dan kan u zich afvragen waar u mee bezig bent! En dat is niet erg. Dat is het teken dat er dus gewoon nog wat werk aan de winkel is. U dient boven de naijver van anderen te staan. Wees blij dat naijver er is. Naijver is misschien het begin van genezing. En niemand kan bepalen hoeveel tijd iemand nodig heeft, een naijverige nodig heeft om te genezen. Dit is de zaak van de ziel, waarvan de persoonlijkheid beperking blijft in stand houden.

Daarom zal u openlijk tonen; het oude patroon zegt ‘stop dat maar weg want je zou anderen eens kunnen beschadigen en uzelf in het gevaar brengen.’ De ziel lacht zich te pletter daarom, maar met een heel goedmoedige lach.

Ofwel staat u in de persoonlijkheid, in de persoonlijkheidsidealen en kijk de motivaties daar aan maar na, kijk naar uw intentie; u bent planetaire helpers, zonder uitzondering; en ga telkens weer als u last ervaart zich afvragen wat uw planeet nodig heeft. Niet wat die buur, of die bekende, of die achterbuur of nabuur, of voorbuur nodig heeft… en wat er moet verstopt worden of niet. U kan maar met één energie omgaan wat dat betreft: volstrekte openheid; daarom natuurlijk niet verbaal… het ding toont zich al uit zichzelf, u moet niet spreken of verontschuldigen; niemand hoeft dat; want verbaliteit zal stilletjes aan van zijn hoeveelheid verliezen op uw planeet. Dus u kan daar ook al mee aan beginnen: veel meer tonen en minder zeggen, en veel minder excuseren bijgevolg. Er kan ook niet gezegd worden: jij leeft in de illusie van beperking, en dus ben jij naijverig, en dus zal ik jou maar ontzien. Waar is zulk een mens dan mee bezig? Met zijn ikken? Ik wil jou beschermen, ik wil mezelf beschermen. Wat kan er u afgenomen worden? Welk gevaar loert er achter de hoek? Wat u zelf bestelt natuurlijk.

Wil u een gevaar bestellen door het simpel maar te denken? Doe het dan! En u zal zien waar u uitkomt. Interessante les.

Als u weet dat de Hiërarchieën alom, en de Godsgeest alom de alreeds eer allang onvoorwaardelijke overvloed op uw planeet op zichzelf beschermt; zonder de lessen van de mensen aan te raken (herinner u wat er gezegd was over vrije wil, en gebruik die dan ook) dan weet u dat als u een planetair werker bent, dat u niet alleen beschermd bent, maar dat u beschermd bent in het vrij zijn de onvoorwaardelijke overvloedsbewustzijnsstructuur openlijk te laten zijn waarin u gegroeid bent. En dat alleen kan de mensheid helpen die in beperking leeft. Het berouw, het schuldbewustzijn niet genoeg te hebben om te kunnen delen; en dus anderen hun naijver te kunnen sussen; zegt de discipel alleen maar: voorwaarts naar nog meer overvloed!

En vergeet u niet: overvloed is alomtegenwoordig op uw planeet. U weet wat er dient gebombardeerd te worden: de forten van vastgezette overvloed. Elk economisch systeem, elk bedrijfssysteem is nog maar sinds kort in de loop der tijden bezig zichzelf te veranderen.

Welke energie kan u bij deze gedachte gebruiken? Je kan zeggen: ik kan in elk hier en nu de onvoorwaardelijke overvloed manifesteren en ze in de geest energetisch, naar mijn naijverige, mijn omringenden, intentioneel wensen., laten gaan, aanbieden, sturen… of hoe je het ook wilt noemen. Het meeste werk wordt energetisch geestelijk geleverd, en wat de geest doet verschijnt in de stof. Zo simpel is het.

Schroom is uit den boze, schroom is nodeloos, schroom is het ik dat zichzelf wil beperken en gevangen wil zitten in de verwordenheid van de menselijke mentale en emotionele regels. Daaraan kan niet meer gehoorzaamd worden; trouwens, de menselijke logica wordt voor het ogenblik dieper en dieper ondergraven. De menselijke logica zoals de mens geleerd heeft wat logica is zal binnen de kortste keren verdwijnen.

[Ik groet.]

copyright

Deze tekst is vrij voor persoonlijk gebruik. Gelieve niet te gebruiken in een publicatie of een workshop zonder uitdrukkelijke toestemming. ©1985-2023 Sonia Hoste