Over de Hathors

Sonia is niet meer bereikbaar

Ze heeft op 21 januari 2019 en op 15 oktober 2019 twee zware CVA's gehad. Na 33 jaar is een einde gekomen aan haar werk voor Asait en de mensheid.

Sonia

Sonia Hoste, operazangeres, kunstenares en channel voor Asait
echtgenote van Jan De Smedt
geboren te Antwerpen op 13 april 1945 en
overleden te Brasschaat in AZ Klina op 18 oktober 2019.

Wie meer info wil, moet Jan contacteren.

Ingevolge de AVG, van kracht sinds 25 mei 2018, kunt u hier de privacyverklaring lezen. 

U kunt een bericht aan Jan achterlaten via het contactformulier.

Datum: 
23 jul 2003
Bron: 
Asait
Kwotering: 
0

[Asait groet u.]

Er is voor het ogenblik een enorme noodzaaktendens, mede de oudste begeleiders terug in liefde op te nemen. Want er is terug een interventie van de volgende generaties op komst. Ze is gelinkt met een herstel van wat de mens wel eens de oude waarden zou kunnen noemen. Maar de echte waarden zijn stokoud! Zo oud als de kosmos. En de mens gaat daar naartoe, terug naar huis. Laat u inspireren door de Hogeren, de Oudsten, zoals bijvoorbeeld diegenen die op uw planeet gekend zijn als de Hathors. Hathors hebben zichzelf bewaard en zijn terug bezig bepaalde alchemische kennis, bepaalde wetenschappelijke kennis, bepaalde spirituele kennis in een verhoogde trilling terug los te maken en terug aan de mensheid te schenken. Zij zullen de oude herkenningen, de oude Godsprincipes terug wakker maken in de mens. De principes die alle werkelijke heiligdom huldigen zonder afgoderij, zonder verschillen. En de liefde zal een aspect krijgen van wiskunde, wetenschap en alchemie.

Daarom zegt Liefde dat één plus één nooit twee kan zijn! Want in twee zitten enkele multimiljarden.

Omtrent de Hathors kan u de raad geschonken worden in de vergaarde informatie te gaan vervat in literair werk omtrent het Hathormateriaal1. De Hathors ondermeer zullen u inspireren. Het is ook nodig dat elk van u allen die wil positieve, positief gerichte, elektromagnetische begeleidingsstraling uitzendt naar elk van de soorten zeezoogdieren. De ene persoon kan dat zo doen, de andere persoon doet dat zo... naar eigen believen en inzichten. Naar eigen inspiratie.

Want het zijn ondermeer de intergalactische helpende groepen die de zeezoogdieren voor een groot deel bewaard hebben. Eer deze organisators van de zeeën. De geest van de bultrug, de geest van de orka’s, de geest van de haai, ja zelfs die. De geest van de dolfijn, alle soorten. De geest van de tuimelaar, de geest van de narwal... waar uw hart ook maar naar uitgaat. Want het geheugen dat in de zeeën en in de rivieren aanwezig is immens! Het geheugen van de steen, gewiegd door het ritme van de zeeën, onderhouden door Zuster Maan... dit gezamenlijk geheugen zal binnen niet al te lange tijd vrijgemaakt worden. Dus als u eens aan zee bent of zo... luister met uw Hart... en hoor en experimenteer met een lege maar attente geest wat er te horen valt. En wat er u gezegd kan worden. Dit is een oefening tot toetreden van het geheugen van de zeeën en de zeezoogdieren. Leeft u dus niet in angst, weest u op zijn minst in hoop. Want inderdaad hoop is een energie die een vitaliteitsenergie is, die de stuwing van prana gaande houdt. Het is een aspiratieve energie, en niet zoals de mens geleerd heeft: een afwachtende energie, een ondermaatse energie.

Werkelijke hoop werkt en is aktief.

Hoop is bevestigend, de oerwaarden van harmonie, harmonieën op een hogere trilling, terug naar huis. En u zal dus de hoop huldigen, u zal ze niet veroordelen. Maar laat de hoop niet flauw zijn, laat de hoop bevestigend zijn, want de vrije wil zal een andere tint krijgen. Het zal de vrije wil zijn die zal bevestigend klinken. Creatief, visionair!

En u hoeft niet in angst te gaan dat u zou gaan zweven. U bent immers begeleid. En even zweven kan geen kwaad. De mens rekt zich uit. En het fysische lichaam van de mens heeft zelfs bewezen in de loop van de evolutie van de mensheid zoals al eerder gemeld:

met beide benen in Moeder Aarde goed verankerd, met het Hart in de hemel, maar met het hoofd bij de zaak.

De mens groeit en dit is niet alleen een biologisch fysiologische kwestie, het is geen mutatie- kwestie, het is zelfs niet alleen een genetische kwestie. Het DNA van de mens komt op een hogere binding van de spiraal te trillen; en het oergeheugen van het werkelijke DNA, het Goddelijke DNA; is zich aan het installeren. Vandaar, zoals al eerder gezegd deze kwaaltjes zoals hoofdpijnen, zoals heartbeatstoornissen en zo, stofwisselingsproblemen, scharnierproblemen, spierproblemen. Het geheugen van de mens komt terug. Er wordt over gewaakt. Het wordt gekanaliseerd. Weest u dus bevestigend, dromend, creatief. Wees uw eigen vader en moeder, wees uw eigen broer, wees uw eigen zuster. Wees het voor mekaar. Maar dit is niets nieuws. Dat kent u. Blijf in alle gemoedsrust, het zijn woelige tijden, ze hebben hun reden er te zijn.

En zo enkelen onder u willen experimenteren en leren omtrent chaos: literatuur alom stelt uw planeet omtrent de wet van chaos. Chaos zal beter begrepen worden, beter gehandeld worden, wat rustiger, herinnerender, wijzer. Nieuwe materiën zijn aan het ontstaan en oude is zich aan het afbreken, dat is logisch. Dit zijn de woorden die ons hart tot u wilden spreken. Gaat u vrij en vrolijk verder. En wanneer het eens treurig is, wees dan met een lege geest en immobiel, of wees dan in het vuur creëren. Het gebruik van het innerlijke vuur zal de mens doen zegevieren. Want de mens zal vloeibare ether worden op den duur, vloeibaar vuur.

Ons Hart was weer eens temeer verblijd in uw midden te mogen zijn in deze manifestatie.

Voer uw plannen uit en twijfel niet. Dit wordt een era van wil en kijk op welke wijze u elk van u allen de energie van wil kan stimuleren. Het maakt niet uit welke gradatie of welke vorm. Wil en liefde samen veranderen materie. En de zonnevlecht, de structuur van de mens, zal lichter etherisch laaiender kunnen worden dan ooit. En de opgesloten energieën door de oude patronen van volkeren zullen kunnen opgeheven worden.

De mens zal de mens herkennen.

Onze wijde zegen over elk van u allen en de uwen.
In verbondenheid verblijven Wij altijd, overal. Wij weten u, Wij voelen u, Wij merken u, Wij zien u, Wij beminnen u. Onvoorwaardelijk. Altijd zijn Wij nabij.

Een groet vanuit het gezegende Hart.

  • 1. Tom Kenyon - “Het Hathor materiaal” - Petiet - isbn 90-75636-42-3

copyright

Deze tekst is vrij voor persoonlijk gebruik. Gelieve niet te gebruiken in een publicatie of een workshop zonder uitdrukkelijke toestemming. ©1985-2022 Sonia Hoste