Over vrouwen en mannen en Lichtwerk

Sonia is niet meer bereikbaar

Ze heeft op 21 januari 2019 en op 15 oktober 2019 twee zware CVA's gehad. Na 33 jaar is een einde gekomen aan haar werk voor Asait en de mensheid.

Sonia

Sonia Hoste, operazangeres, kunstenares en channel voor Asait
echtgenote van Jan De Smedt
geboren te Antwerpen op 13 april 1945 en
overleden te Brasschaat in AZ Klina op 18 oktober 2019.

Wie meer info wil, moet Jan contacteren.

Ingevolge de AVG, van kracht sinds 25 mei 2018, kunt u hier de privacyverklaring lezen. 

U kunt een bericht aan Jan achterlaten via het contactformulier.

Datum: 
26 mei 2004
Bron: 
Asait
Kwotering: 
0

(Uit de groepschannelling van 26 mei 2004)

Vraag: ik ken veel vrouwen die graag een elegante man zouden vinden. Maar waar zitten al die elegante mannen? Als men naar groepsbijeenkomsten gaat van lichtwerkers vindt men één of twee mannen op twintig of dertig vrouwen. De goei zijn allemaal bezet, dus ik vraag mij af hoe kunnen wij toch met al die vrouwen nog ergens een elegante man vinden? Tenminste als wij ons aangetrokken voelen tot mannen, want er zijn vrouwen die zich tot vrouwen aangetrokken voelen. Maar ik spreek nu voor de vrouwen die een man willen vinden, een elegante man.

Dit is het tijdperk waar de elegante man terug moet geschapen worden door de vrouw. En als u wil weten waar ze te vinden zijn dan moet u zelfs misschien de moeite niet doen. U bestelt ze gewoon. U bestelt dat er minstens vijf elegante mannen tussen vijf elegante vrouwen zouden mogen zijn op groepsbijeenkomsten. Het zijn weer de ikken die zeggen en die denken; en omdat ze het denken dus ook zeggen: “Waar moet ik ze vinden?” U zou nog wel eens (en dat weet u in feite) ogen kunnen trekken, want het rollenpatroon is de wereld nog niet uit!

Dus de eleganten zijn de witte raven. De eleganten zijn meestal de intelligenten. En de intelligenten zijn meestal; de werkelijk inteligenten zijn meestal trouw. Maar een elegante man is een man die al heel lang los is van de moeder. Hoeveel percentage mannelijke geïncarneerden zijn van de moeder los om door een rijpe vrouw geplukt te worden?

Wat is elegantie? Zelfstandigheid en trouw. Ook dat.

Maar u allen die vrouwelijke incarnatieve geaardheid hebben kan voor het plan van de wereld de man terug bij zijn elegantie brengen. En vergeet u nooit, hoe kan een man elegant zijn als hij behoort tot een wereld waar hij de taak is toebedeeld geweest carrière te maken en zo. Brengt carrière de mannelijke elegantie mee? Wij dachten van niet. Niet altijd. Dat soort van leven dat aan jacht gebonden is kan niet elegant zijn. En u kan het niet ontkennen: de wereld zit er vol van. En ja, natuurlijk bedenkt u zich dat deze elegante mannen wel in hoekjes en kanten moeten zitten waar ze niet te vinden zijn.

Maar de vrouw kan moeite doen om de man een bepaalde fundamentele elegantie terug te leren, zoals elegant zijn tegenover vrouwen. Het eenvoudigweg aanreiken van een kledingstuk of het openen van een deur. Het bewaren en het terug beleven van een soort normale, natuurlijke etiquette. Dat wordt natuurlijk alleen gebruikt in de zakenwereld tegenwoordig. En ja hoor: Wij opteren ook voor vrij en blij, en een beetje slungelig, en een beetje nonchalant, absoluut. Maar dan nog kan men elegant zijn.

En herinner u een bepaalde wetmatigheid, elk van u allen, het gaat over magnetisme, polariteitswensen. Wanneer iemand een elegante man wil, dan zal die persoon haar best moeten doen om zelf op haar maximum elegant zelf te zijn. Want de ene pool trekt altijd de andere aan. Natuurlijk trekt de pluspool heel dikwijls de minpool aan, maar dat hoeft niet altijd zo heel expliciet te werken.

Straal elegantie uit, en straal het verlangen en de wil uit een elegante man te ontmoeten, en u zal hem na verloop van tijd eenvoudigweg door die houding aantrekken.

U moet hem niet gaan zoeken. Maar zeker, ze zijn schaars, en ze zijn zeker ook nog eens schaars omdat heel veel mannelijk geïncarneerden in hun inborst wel elegant zijn, maar die elegantiekracht nooit werkelijk hebben leren gebruiken of mogen gebruiken. Want, heeft de man geleerd, we leven in een keiharde wereld waar het gaat over jacht, waar het gaat over ambitie, waart het gaat over carrière en waar het gaat over de elegantie van het uiterlijke, en de show van het aanschijn.

De man verdient beter. Als de vrouw genoeg signalen geeft, dan zal de mannelijke helft van de wereld terug kunnen leren elegant zijn, en waarde hechten, en terug de vrouw dienen, waardoor de vrouw de man ook vele gemakkelijker zal kunnen dienen. Elegantie is heel wat in een relationele vorm. En vergis u niet, welk soort van relationele vorm dan ook! Elegantie zit in het innerlijk. En hoeveel mannelijke geïncarneerden zijn in feite bezig, of kunnen of mogen bezig zijn met hun innerlijke ontplooiing?

U weet dat u allen nog steeds even in een vooral mannelijke wereld leeft. Zolang die dominantie bestaat zal de algehele trend blijven zijn dat én vooral; ook mede het feit dat het leven op uw planeet zo georganiseerd is door de mensheid; dat het gaat over winst of verlies; dat de man dan ook niet elegant zal kunnen leren zijn vooraleer ook dat gaat kunnen verdwijnen. Hoe kan men elegant zijn in een wereld die alleen maar leeft en telt op een zogezegde realiteit van winst en verlies? Waar is daar de plaats van elegantie? Alle jamaars ten spijt.

Maar de witte raven zijn geen prijsdieren die uitgedeeld worden aan de besten. Dat is natuurlijk onzin. Witte raven worden aangetrokken tot witte raven. Omdat ze zeldzaam zijn zoeken ze heil bij hun broeders en zusters van hetzelfde gevederte. Een zeldzaam bezoekje aan een zwarte kraai is natuurlijk ook nooit weg, maar de gevolgen staan er bij en een witte raaf weet dat.

Bid u dus allen dat u allen minstens vier tot vijf maal in uw leven een witte raaf mag ontmoeten; wie het ook wezen.

Zelfs in dit gezelschap zitten er een paar. En er zullen er nog meer komen. Meer en meer op de wereld zal het witte raafschap terug zijn plaats innemen. De eleganten, de schroomvollen, de attenten, de smaakvollen. Want het Watermantijdperk is in aantocht. Het staat in zijn babyschoenen. En het is langzamerhand op gang aan het komen.

Tot hier bevestigen Wij de weldaad uwer bevraging. Het leven houdt u bezig en dat is zo verheugend. Laat u niet teneerdrukken door wat er niet meer is, niet is, of nog niet alweer is.

Geniet van wat er is. En bemint elkaar zoals u het wil doen. Elegant zonder schroom. Echt en on-vol-maakt vol-maakt… dus vol-ledig.

Ons hart is bij u. Ik groet en zegen.

copyright

Deze tekst is vrij voor persoonlijk gebruik. Gelieve niet te gebruiken in een publicatie of een workshop zonder uitdrukkelijke toestemming. ©1985-2023 Sonia Hoste