Overvloed

Sonia is niet meer bereikbaar

Ze heeft op 21 januari 2019 en op 15 oktober 2019 twee zware CVA's gehad. Na 33 jaar is een einde gekomen aan haar werk voor Asait en de mensheid.

Sonia

Sonia Hoste, operazangeres, kunstenares en channel voor Asait
echtgenote van Jan De Smedt
geboren te Antwerpen op 13 april 1945 en
overleden te Brasschaat in AZ Klina op 18 oktober 2019.

Wie meer info wil, moet Jan contacteren.

Ingevolge de AVG, van kracht sinds 25 mei 2018, kunt u hier de privacyverklaring lezen. 

U kunt een bericht aan Jan achterlaten via het contactformulier.

Datum: 
04 okt 2001
Bron: 
Asait
Kwotering: 
0

Labels:

Dierbaren,

U vraagt naar overvloed. Jazeker. Maar leer op intelligente wijze doorzicht te ontwikkelen omtrent de betekenis uwer tijdgeest. Het is gekend in alle era van evolutie dat "Bezit van weinig" noopt tot de aansporing om de energie van inventiviteit, het gebruik van de natuurlijke intelligentie, soms gebaseerd op het vuur van “overleving”, onder innerlijke vuur- wil-kern te openen.

Daaruit zijn alle creaties ontstaan. Men kan al zo bevestigd zien, dat de scheppende mens zich bijna altijd bevindt tussen de velden van weerstand. Daarom is het intelligent, velden van weerstand niet te zien als een negatief gegeven, maar als een kans tot ontglippen naar INVENTIE.

Dit is de lont aan het vuur van overstijging. Overstijging van grenzen. Grenzen die de menselijke conditionering gezien heeft als een noodzaak-invulling van "Gemis" . U “mist” echter niets. Dit is juist de wet van overvloed. Zo kan men zeggen, dat overvloed onlosmakelijk verbonden is met de motor van "tegenstand". Uit de botsingen van weerstandvelden komt het vuur te voorschijn, omdat de bestemming van u allen is: grensoverstijging. Het is uw aller natuurlijke staat, en daarom wordt angst gekwalificeerd als een ultieme transformatie mogelijkheid. Niet tot beperking, maar ter overstijging. Overstijg, droom, maar verleg grenzen. Inventiviteit doet dit uit zichzelf, en overvloed is daar het logische, het natuurlijke gevolg van.

Omdat dan eerst overgave aan het "onbekende" er is en al zo de hogere, snellenwerkende energieën als vanzelf geactiveerd worden.

U weet wat te DOEN. Ons hart is bij u. 

copyright

Deze tekst is vrij voor persoonlijk gebruik. Gelieve niet te gebruiken in een publicatie of een workshop zonder uitdrukkelijke toestemming. ©1985-2023 Sonia Hoste