Overvloed toestaan

Sonia is niet meer bereikbaar

Ze heeft op 21 januari 2019 en op 15 oktober 2019 twee zware CVA's gehad. Na 33 jaar is een einde gekomen aan haar werk voor Asait en de mensheid.

Sonia

Sonia Hoste, operazangeres, kunstenares en channel voor Asait
echtgenote van Jan De Smedt
geboren te Antwerpen op 13 april 1945 en
overleden te Brasschaat in AZ Klina op 18 oktober 2019.

Wie meer info wil, moet Jan contacteren.

Ingevolge de AVG, van kracht sinds 25 mei 2018, kunt u hier de privacyverklaring lezen. 

U kunt een bericht aan Jan achterlaten via het contactformulier.

Datum: 
28 mei 2003
Bron: 
Asait
Kwotering: 
0

Labels:

Dit fragment komt uit de groepschannelling die Asait gaf op 28 mei 2003.

In verband met overvloed, hoe kan men dat leren toestaan in zijn leven?

Dit gaat over zelfliefde en geestesgesteldheid, dit gaat ook over geloof, maar niet het geloof zoals de mens heeft geleerd wat geloof zou zijn, omdat het niet gaat over geloven of niet geloven. Het gaat over die vaste energie die zijn erfrecht erkent, het recht zichzelf te zijn en zichzelf is onvoorwaardelijke overvloed.

En zoals eerder gemeld, overvloed wordt toegestaan door de actie van het experiment, niet door erover na te denken. Overvloed is er op uw planeet en deze overvloed zit samen gebalkt en gepropt in bepaalde systemen en op bepaalde plaatsen en bepaalde mensengroepen.

De kwestie is dus eenvoudig: bombardeert u uit volle geloof en mededogen voor uzelf en de andere de vastgezette overvloed.

Eens de overvloed van de planeet aan het los bombarderen geraakt onstaat er een wervelende trilling waardoor er nog hogere en kostbaarder overvloed van etherische geaardheid naar uw planeet gezogen wordt zoals wetenschappen, materialen en technieken van andere galaxieën. Ooit is het verscheidene malen zo geweest, het kan terug zo zijn. Denk dus aan overvloed als aan iets dat veel groter is dan het woord overvloed zijn betekenis tussen de mensen draagt. Toelaten heeft te maken met zichzelf goed genoeg vinden, met zichzelf supersonisch te vinden, met zichzelf een ontvangend vat te vinden. Technieken zullen blijken weinig baat aangebracht te hebben. Maar dit is het juist, technieken zijn de laatste eeuwen op uw planeet zo gekoppeld geweest aan systemen en methoden dat overvloed in de menselijke geest vooral in het mentale willen begrijpen gesitueerd en geduwd is geweest. Vandaar ergens de logica uwer vraag.

Het is het Hart dat de toelating geeft, het Hart dat zich niet bekommert om het hoe. Het Hart geeft altijd de toelating. Betrouwt u uw Hart dus. Het Hart is een magneet, en het klopt in en uit en in en uit Ademen is overvloed. De beweging van ademen, bewust verricht, kan overvloed losbreken waar hij vastzit op de wereld. Verbeelding, verbeelding is een must.

Een voorbeeld, een oefening: gaat u eens voor de spiegel staan en zegt u deze vreemde persoon eens hallo. En ga daar eens een conversatie mee aan, letterlijk, en ga uw gal eens uitspuwen tegen de man in de spiegel of tegen de vrouw in de spiegel. Dat het toch wel erg is dat die overvloed toch maar niet komt, of dat die overvloed toch maar niet vrijkomt, en dan zegt u tegen de man of de vrouw in de spiegel: “Maar kijk: ik ben jou komen opzoeken omdat ik weet dat jij het voor mij kan oplossen en dat jij het mij kan tonen. Ik geef jou de toelating alle mogelijke overvloed los te breken en dankjewel, ik ga nu aan het werk, ik vertrouw jou, ik zie jou vanavond terug.”

Doe dit 65 etmalen zonder onderbreking en kijk naar de resultaten. U zal dus nooit meer de man of de vrouw in de spiegel verraden of bedriegen en bij de intuïtieve hartekracht waarbij verbeelding doorspoelt kan u zelf dergelijke beoefeningen imagineren en plegen want dit is ook wat toelating geven is. Toelating geven is experimenteren en spelen het is niet de droge stof van het brein dat alles op een rijtje wil zien zitten. Gebruik dat deel van het brein, frontlobben genaamd en gebruik het licht van de Heilige Klierdriehoek in het hoofd en straal al dit vertrouwen en al dit licht uit naar diegene in de spiegel die u toelating geeft.

copyright

Deze tekst is vrij voor persoonlijk gebruik. Gelieve niet te gebruiken in een publicatie of een workshop zonder uitdrukkelijke toestemming. ©1985-2023 Sonia Hoste