Pentagram op de vloer

Sonia is niet meer bereikbaar

Ze heeft op 21 januari 2019 en op 15 oktober 2019 twee zware CVA's gehad. Na 33 jaar is een einde gekomen aan haar werk voor Asait en de mensheid.

Sonia

Sonia Hoste, operazangeres, kunstenares en channel voor Asait
echtgenote van Jan De Smedt
geboren te Antwerpen op 13 april 1945 en
overleden te Brasschaat in AZ Klina op 18 oktober 2019.

Wie meer info wil, moet Jan contacteren.

Ingevolge de AVG, van kracht sinds 25 mei 2018, kunt u hier de privacyverklaring lezen. 

U kunt een bericht aan Jan achterlaten via het contactformulier.

Datum: 
09 mei 2002
Bron: 
Asait
Kwotering: 
0

Labels:

Zorgen dat, volgens kompas de punt van de ster exact in het noorden gericht is. Gebruik ook echter het eigen voelen, daar het natuurlijk magnetische noorden verschoven is en nog verschuift. Het is de bedoeling dat discipelen ook leren rekening te houden met de natuurlijke elektromagnetische bewegingen van de hele planeet. Check up als experiment om de twee à drie maanden. Dit is logisch, daar de Noordpunt van een pentagram steeds dient gericht te worden naar natuurlijke noordpool-attractie ten opzichte van de zon, die per slot van rekening leven gevende kracht is van uw zonnestelsel. En er dient ten allen prijze rekening gehouden te worden met de centrale functie van de zonne-besturende kracht.

Er kan, indien men wil, een kleurendecoratie gemaakt worden op staande wanden. Men zal ervoor zorgen dat op elke wand evenwel een krachtsymbool geplaatst wordt dat als het ware vanuit de “diepte”-dimensie van de wand verschijnt. Men begrijpt. Deze symbolen kunnen zeer persoonlijk zijn, en toch groeps-doel-gericht, daar dan ook alle kosmische symbolen vanuit de oerdimensie ontstaan zijn. De discipel zal erop letten dat zeer zeker symbolen die

1. Verbinding
2. Liefde
3. Transformatie
4. Gronding
betekenen, te gebruiken. Naar eigen believen, want er zijn er verscheidene ter beschikking.

Discipelen die dit verlangen, kunnen via meditatie nieuwe, krachtige symbolen uit het ethergebied aantrekken. Deze nieuwe symbolen zijn dan ook afkomstig uit de nieuwe vierde en vijfde trillingdimensie. Er kan zeer zeker ook gebruik gemaakt worden van de Mer-ka-ba- significatie, daar Mer-ka-ba behoort tot de nieuwe aangetrokken transformatie. Een tweedimensionale voorstelling is krachtig, maar een driedimensionale neerzetting kan interessant zijn, dit ter hulp van de groep. Stimulering van de visualisatie-energie. Het fysische Mer-ka-ba kan dan aan het centrum van het plafond bevestigd worden, ongeveer in het centrum boven het Pentagram.

Weet dan ook dat het Pentagram een basisvorm is van Mer-ka-ba. Verdeel even in gedachten Pentagram in driehoeken, vouw in gedachten open, en U zal zien dat een pentagram een soort van basisplan is van de opgevoerde kracht van Mer-ka-ba. Men kan het Mer-ka-ba in mobiliteit brengen in zijn fysische vorm door rotormechanisme, maar dit is niet absoluut noodzakelijk.

Verdere informatie volgt.

copyright

Deze tekst is vrij voor persoonlijk gebruik. Gelieve niet te gebruiken in een publicatie of een workshop zonder uitdrukkelijke toestemming. ©1985-2023 Sonia Hoste