Uiterlijk overvloedsritueel

Sonia is niet meer bereikbaar

Ze heeft op 21 januari 2019 en op 15 oktober 2019 twee zware CVA's gehad. Na 33 jaar is een einde gekomen aan haar werk voor Asait en de mensheid.

Sonia

Sonia Hoste, operazangeres, kunstenares en channel voor Asait
echtgenote van Jan De Smedt
geboren te Antwerpen op 13 april 1945 en
overleden te Brasschaat in AZ Klina op 18 oktober 2019.

Wie meer info wil, moet Jan contacteren.

Ingevolge de AVG, van kracht sinds 25 mei 2018, kunt u hier de privacyverklaring lezen. 

U kunt een bericht aan Jan achterlaten via het contactformulier.

Datum: 
25 apr 2002
Bron: 
Asait
Kwotering: 
0

Labels:

Benodigdheden

 • Een gouden voorwerp, vrij gekozen, niet geërfd, van massief goud, geen plakkaatgoud; zoals een juweel, erts en dergelijke
 • Drie gouden kaarsen
 • Een tekening die overvloed voorstelt
 • Een gouden of zilveren kledingstuk
 • Een pentagram in goudlijnen
 • Plaats alles in een ruimte in zuidwestelijke richting

Ritueel:

 1. Plaats het goudpentagram op een plat vlak.
 2. Plaats in het midden het gouden voorwerp.
 3. Plaats de gouden kaarsen volgens de tekening.
 4. Ontsteek de kaarsen in volgorde.
 5. Adem door imaginatie goudstof via het kruinchakra in.
 6. Laat imaginatie de handpalmen goud kleuren. Indien u dit wil, kan goudstof (koperstof is goed, omdat de essentie van koper geleidend is) op de handpalmen aangebracht worden.
 7. Visualiseer een Engel of Deva van overvloed op ware grootte (dit is zeer groot) boven het pentagram zwevend.
 8. Verbindt het hartchakra met het Hart van dit wezen van overvloed.
 9. Laat vanuit beide hartchakra’s de gouden stroom vanuit het hoogste punt van het universum tussen u beiden inflitsen, tot in het hart van het pentagram, zodat deze straal de materie van het gouden voorwerp raakt. Houdt de hartverbinding met het wezen van overvloed aan gedurende ongeveer drie minuten.
 10. Visualiseer dat het gouden voorwerp smelt en dat de smelting hiervan U en de ruimte doordringt, volledig, tot in elke cel. Adem deze vloed in. Wees niet bevreesd in de bemerkingen van het mentaal-astrale lichaam. Deze goud-explosie-smeltvorm bevat voldoende levende zuurstof, daar de essentie van deze goudgolf het zeer subtiele, ijle PRANA van uw levensessentie raakt, waardoor goud-essentie zijn fijnste etherische vorm aanneemt.
 11. Klap daarna driemaal in de handen, zodat de losgemaakte elektriciteit, verwekt door de vibratie en de draag-essentie van de geluidstrilling zich gaan settelen in elke cel van uw lichaam, uw omstandigheden, én de omringende materie. Dit kan uitdeinen tot kilometers ver. Daarom kan gezegd worden dat klank de drager is van moleculaire activering van slapende potentie. De klappen dienen daarom niet zozeer luid te zijn, dan wel meesterlijk intens, de intensiteit van het IK BEN, het ZIJN.
 12. Vouw de handen over het hartchakra, dank de energie van uw hart, zeg dank aan het hart van de Universele Geest en de Hiërarchieën.
 13. Wapper in volgorde de kaarsen uit.
 14. Laat de benodigdheden van het ritueel staan en verwek zekerheid en blij zijn in het hele wezen.
 15. Vervolg vervuld de dagdagelijkse taak in gekoesterd en bemind weten.
 16. Voor wie etherischer wil: neem tot U de essence, het elixir onder meer van goud, zilver of bergkristal en diamant, om de rituele energie op celgeheugenniveau te verankeren en te bestendigen.
 17. U kan ook de essences of elixirs van overvloed gebruiken om alle voorwerpen, incluis het pentagram, te bevochtigen. Voor het lichaam: innemen; instrijken vóór het ritueel: het kruin-, het derde oog-, het hart- en het miltchakra; het hartchakra op de voetzolen.

copyright

Deze tekst is vrij voor persoonlijk gebruik. Gelieve niet te gebruiken in een publicatie of een workshop zonder uitdrukkelijke toestemming. ©1985-2023 Sonia Hoste