Over voedsel van dierlijke oorsprong

Sonia is niet meer bereikbaar

Ze heeft op 21 januari 2019 en op 15 oktober 2019 twee zware CVA's gehad. Na 33 jaar is een einde gekomen aan haar werk voor Asait en de mensheid.

Sonia

Sonia Hoste, operazangeres, kunstenares en channel voor Asait
echtgenote van Jan De Smedt
geboren te Antwerpen op 13 april 1945 en
overleden te Brasschaat in AZ Klina op 18 oktober 2019.

Wie meer info wil, moet Jan contacteren.

Ingevolge de AVG, van kracht sinds 25 mei 2018, kunt u hier de privacyverklaring lezen. 

U kunt een bericht aan Jan achterlaten via het contactformulier.

Datum: 
22 jul 1999
Bron: 
Asait
Kwotering: 
0

Dit fragment komt uit een channelling die Asait gaf in juli 1999.

Dit geldt hetzelfde bij het nuttigen van voedsel. Wanneer dierlijk, zowel zee- als landvoedsel genuttigd wordt en wanneer dit in liefdevol bewustzijn gebeurt, dan kunnen de menselijke stofwisselingsorganen op een bewuste celwijze dierlijk voedsel verteren en worden de moleculen van dit voedsel op een hogere trilling gebracht en dan wordt het deel van het dier dat gegeten wordt getransformeerd en tegelijkertijd wordt ook het gehele dier waarvan het deel genuttigd wordt getransformeerd.

En vermits het dier in dezelfde familie van andere gelijke dieren op de planeet geïncarneerd is wordt de gehele groep van dieren getransformeerd. Dit gaat zeer ver en veel verder dan u kan denken. Herzie dus het contact met de dieren. Ze hebben een plan.

De mannelijke geïncarneerde wordt tevens geïnformeerd dat literatuur omtrent het belang van het dierenrijk in zijn bereik kan komen en wel heel degelijk in datgene wat hij bestudeert : de leer van mijn zeer geëerde, hoogwaardige broeder, gesteld in het tweede gebied van liefdeswijsheid, de Tibetaan, de Heer Djwahl Kuhl, heeft gesproken in zijn literatuur omtrent het gegeven van het belang van het dierenrijk.

De mannelijke geïncarneerde wordt geacht eens even in deze literatuur terug te gaan en tot zijn grotere eerbaarheid zal hij zijn contact met de dieren kunnen nivelleren. Hij wordt geacht de dieren op te heffen, niet te vernederen en het is van belang dat hij zich op gelijk niveau schakelt van de dierenwereld als een dienaar ervan die weet en het Plan kent.

(Verwezen wordt naar de boeken van Alice A. Bailey)

(met dank aan Leo)

copyright

Deze tekst is vrij voor persoonlijk gebruik. Gelieve niet te gebruiken in een publicatie of een workshop zonder uitdrukkelijke toestemming. ©1985-2023 Sonia Hoste